Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ο Κωσταντινίδης αντικαταστατής του Γεροφώτη στον Γ.Α.Σ Χαλκηδόνας

Δεν άργησε ούτε μια μέρα να βρεθεί ο διάδοχος του Δημήτρη Γεροφώτη στον πάγκο της Χαλκηδόνας καθώς σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Γιάννης Τσαλώνης, συμφώνησε σε όλα με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Οι "κυανέρυθροι" έκλεισαν άμεσα την εκκρεμότητα που προέκυψε στο θέμα του προπονητή καθώς την Κυριακή ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο ισχυρό Αιγάλεω. 
Οι νεοφώτιστοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να υποστούν την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, γεγονός που θα ρίξει πολύ το ηθικό τους. Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης  έχει αρκετούς παλιούς γνώριμους στη Χαλκηδόνα καθώς θα συναντήσει τους Γαλανίδη και Σφέικο, με τους οποίους συνεργάστηκε και πέρυσι στην Αναγέννηση Φλόγας.

Ο έμπειρος προπονητής παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Τσαλώνη, ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση,  υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και προσπάθεια από όλους προκειμένου η Χαλκηδόνα να φύγει από το πάτωμα της βαθμολογίας και να διεκδικήσει την άνοδο στηνΑ2.


Ενώ νωρίτερα ο προκάτοχος κ. Γεροφώτης βρέθηκε στο κλειστό της Χαλκηδόνας για να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου