Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Διακήρυξη Ανοιχτού Διαγωνισμού για την ανάθεση σύμβασης παροχής υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων του Δ.Χαλκηδόνος & μεταφοράς τους στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης


Διακήρυξη Ανοιχτού Διαγωνισμού για την ανάθεση σύμβασης παροχής υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων του Δ.Χαλκηδόνος & μεταφοράς τους στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης.

Τόπος και χρόνος διενέργειας του διαγωνισμού:

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 04/10/2011 ημέρα Τρίτη στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Χαλκηδόνος που βρίσκεται στα Κουφάλια, Εθν.Αντίστασης 36. ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Ώρα έναρξης του διαγωνισμού: 10:00 π.μ.
Ώρα λήξης αποδοχής προσφορών: 11:00 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών)

Για ανάκτηση της διακήρυξης πατήστε εδώ.

Την Παρασκευή 30/09/11 συνεδριάζει το Δ.Σ. Χαλκηδόνος

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ
Την Παρασκευή  30/09/11 και ωρα 8μ.μ συνεδριάζει το Δ.Σ. Χαλκηδόνος.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Χαλκηδόνος  μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μπουτάρης σνόμπαρε τον Τζιτζικώστα

Ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας συγκάλεσε σύσκεψη για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ήταν ο μόνος που δεν πήγε ούτε έστειλε εκπρόσωπο!

"Πώς δεν θα πληρώσουμε το χαράτσι"

Πώς δεν θα πληρώσουμε το χαράτσι. Αυτό το θέμα που θα συζητήσουν σήμερα κάτοικοι της Νεάπολης, που καλούν σε συγκέντρωση το απόγευμα...

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

22 Σεπτεμβρίου: Εορτασμός της Πανευρωπαϊκής Ημέρας μετακινήσεων χωρίς αυτοκίνητο στο Δήμο Χαλκηδόνος

Η Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο πρωτοξεκίνησε στη Γαλλία το 1998 και καθιερώθηκε σε Πανευρωπαϊκή κλίμακα με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 2000.
Στον εορτασμό συμμετέχουν 1500 πόλεις της Ευρώπης και του Καναδά. Κάθε χρόνο στις 22 Σεπτεμβρίου οι αρχές πολλών πόλεων κλείνουν το κέντρο τους για τα αυτοκίνητα και ενθαρρύνουν τους πολίτες του να χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ποδήλατα, αλλά και τα πόδια τους.
Ο Σύλλογος Δρομέων Πεζοπόρων Κουφαλίων σας καλεί για τον εορτασμό αυτής της ημέρας με μια μεγάλη ποδηλατοδρομία στο κέντρο των Κουφαλίων.
Αφετηρία θα είναι ο χώρος μπροστά από το Δημαρχείο στις 18:00 μμ.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Θανάσης Δημόπουλος είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα του Μακεδονικού Γέφυρας

Ο Θανάσης Δημόπουλος είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα του Μακεδονικού Γέφυρας, γνώριμος στην Γέφυρα για την επιτυχημένη πορεία του.
Το άλλοτε λαμπρό αστέρι του Παναθηναϊκού, Ηρακλή, ΠΑΟΚ αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας με τις γνώσεις και την εμπειρία του και πιστεύουμε να λειτουργήσει σαν πόλος έλξης στα νέα παιδιά της Γέφυρας.
Καλώς όρισες στην ομάδα Θανάση...

Πηγή: gefyrathess.blogspot

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Μακεδονικού Γέφυρας Νέος Πρόεδρος ο Άιτας Γεώργιος

Ο πρώην πρόεδρος του Μακεδονικού Ευσταθιάδης Χρήστος υπέβαλε την παραίτησή του ενώπιον του Δ.Σ. στην χθεσινή συνεδρίαση, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Παραιτήθηκε ο προπονητής του Μακεδονικού Γέφυρας

Σταματημό δεν έχει το κύμα παραιτήσεων στον Μακεδονικό. Την παραίτησή του υπέβαλε ο προπονητής του Μακεδονικοὐ Γέφυρας Κυριάκος Αβραμίδης. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά είπε: ‘’ «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους Χρήστο Ευσταθιάδη, Γιώργο Αϊτα και Γιώργο Κανελίδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους δύο μήνες. Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό αγαθό και αυτοί που το υπηρετούμε πρέπει να το κάνουμε με συνέπεια και σεβασμό και μέσα από αυτήν τη διαδικασία να παίρνεις και την ανάλογη χαρά από αυτό που αγαπάς. 

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η νεολαία της Θεσσαλονίκης κινητοποιείται

Η εκπαίδευση και η απασχόληση είναι τα κύρια θέματα που θα αναπτυχθούν στην ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Νεολαία σε Κίνηση» από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Δείτε ποιοί εκλέγονται στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΚΜ

Ο Σίμος Δανιηλίδης με την Αυτοδιοικητική Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο νικητής των εκλογών για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΔΚ). Ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών κατάφερε να συγκεντρώσει 104 ψήφους (13 έδρες), ενώ ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης και επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοκρατικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης, Λάζαρος Κυρίζογλου, έλαβε 87 (11 έδρες). Η Λαΐκή Συσπείρωση του Μιχάλη Κωνσταντινίδη έλαβε 8 ψήφους (1 έδρα), ενώ ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης έλαβε μια ψήφο.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

«Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού» στο Καλοχώρι

Την 1η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού θα φιλοξενήσει το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης στις 8 και 9 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση χειροτεχνίας, βιολογικών και τοπικών προϊόντων , με εργαστήρια, ξεναγήσεις στο πάρκο, βόλτες με ποδήλατο και άλογα. Η Οικογιορτή διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Δήμου Δέλτα.

Σκηνές... Σικάγο στη Θεσσαλονίκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ
Τον τρόμο έσπειρε στους δρόμους της δυτικής Θεσσαλονίκης ένας 43χρονος Γεωργιανός, ο οποίος, για να αποφύγει τη σύλληψη, εμβόλισε περιπολικό, προσέκρουσε σε σταθμευμένα ΙΧ, μπήκε ανάποδα σε μονόδρομους με ιλιγγιώδη ταχύτητα και προκάλεσε τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Έκθεση και εργαστήριο Origami στην 76η ΔΕΘ

Σας περιμένουμε από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στην 76η Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 17, στην Playland, για να τα πούμε από κοντά,να γνωριστούμε και να συμμετέχετε σε ΔΩΡΕΑΝ εργαστήρι ORIGAMI (Ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής) με την Instructor origami Μυρτώ Δημητρίου.
 

Δευτέρα-Παρασκευή:17:00-22:00μ.μ., Σαββατοκύριακα:10:00-22:00μ.μ

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Μπάσκετ 14/09/2011

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τους Δούκα, Ηράκλειο, Ίκαροι Σερρών, Πανερυθραϊκό, Φιλαθλητικό και Αίολο Τρικάλων να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Ο Δούκας πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Χαλκηδόνα με 79-59, εξασφαλίζοντας την πρόκριση του στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

Από την Α΄φάση του Κυπέλλου προκρίθηκαν ο Δούκας, το Ηράκλειο, οι Ίκαροι Σερρών, ο Πανερυθραϊκός, ο Φιλαθλητικός και ο Αίολος Τρικάλων...

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Εμποροπανήγυρη Κουφαλίων 2011: "Εν Χορδές" Παράπονο

Προσκλησή για συνεδρίαση του τοπικού Συμβούλιου της Δημοτικής Κοινότητας Γεφύρας του Δήμου Χαλκηδόνος

Γέφυρα 09/06/2011
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Για συνεδρίαση του τοπικού Συμβούλιου της Δημοτικής Κοινότητας Γεφύρας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/2010, σας προσκαλώ σε έκτακτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της  Δημοτικής Κοινότητας Γεφύρας του Δήμου Χαλκηδόνος, την 13η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης του κάτωθι θέματος της ημερησίας διάταξης:

Δειγματοληψία και ανάλυση των απόβλητων της TOSOH HELLAS που έχουν εναποτεθεί στο αγρόκτημα της Δ.Κ Γέφυρας καθώς επίσης δειγματοληψία και ανάλυση από το προϊόν του εργοστασίου της εταιρίας που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης.
Ως και παντός ετέρου θέματος επείγουσες φύσεως, μη επιδεχομένου αναβολής συζητήσεις, αναφυομένου μετά την  έκδοση της παρούσης.
Ο Πρόεδρος του Τ.Σ
Ευσταθίαδης Χρηστός

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Όχι δεν είναι παρέλαση . Είναι οι δυνάμεις που προστατεύουν τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας στην 76η ΔΕΘ

Θα μας πουν ποσό στοίχησε η επίσκεψη του ΓΑΠ στην Θεσσαλονίκη?
Πηγή: seleo.gr

Κύπελλο Ελλάδος - Α' Φάση - 1η Αγωνιστική: Χαλκηδόνα – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 75 – 72

Με το δεξί μπήκε στους αγώνες κυπέλου ο Γ.Α.Σ Χαλκηδόνας που κέρδισε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τον Σ.Φ.Κ. Πιερικός / Αρχέλαος με 75-72.

Ο Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας (Β' Εθνική) πέρασε στον Β' Γύρο του Κυπέλου αφήνοντας εκτός τον Πιερικό (Α2 Εθνική)  που ηττήθηκε στο σπίτι της Χαλκηδόνας με 75-72!

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Μπάσκετ

Ο Κολοσσός ΒΑΠ και ο Γ.Σ. Διαγόρας ρίχνονται στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδας από την προσεχή Κυριακή.

Άνοιξε η αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τα παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας, το Ηράκλειο και ο Απόλλων Πατρών πέτυχαν τις πιο σημαντικές νίκες, ενώ ο Γ.Σ. Διαγόρας πέρασε στη β' φάση, αφού παραιτήθηκε από τα παιχνίδια και ο Ηρακλής. Ο Κολοσσός ΒΑΠ θα παίξει εκτός έδρας με το νικητή του αγώνα Πανερυθραϊκός- Γ.Σ. Λαυρίου.

Σκηνικο πολεμου, τωρα, στο κεντρο της Θεσσαλονικης

Ελευθεροι σκοπευτες στις ταρατσες και τις στεγες των κτηριων, πανοπλοι αντρες, πεζες και εποχουμενες περιπολιες,ειδικες διαπιστευσεις, " check point" καθε λιγα μετρα.Κι ομως δεν ειναι σκηνικο απο τη Λιβυη, που θα δικαιολογουνταν κιολας, αλλα απο τη Θεσσαλονικη αυτη την ωρα λιγο μετα το τελος του ατυπου υποργικου συμβουλιου, και λιγο πριν ξεκινησει (αν ξεκινησει) η συνεντευξη τυπου του πρωθυπουργου.Στις στεγες των κτηριων στο λιμανι και γυρω εχουν ακροβολιστει αστυνομικοι, ανδρες της αντοτρομοκρατικης με ειδικα εκπαιδευμενα σκυλια, ελεχγουν ξαναελεγχουν, και ματαξαναελεγχουν τους ιδιους χωρους, λες και εχει ξεσπασει στην Ελλαδα καποιος αγνωστος πολεμος, η οτι η Θεσσαλονικη ειναι "γκριζα" ζωνη!Πρωτοφανη ολα οσα γινονται αυτο το τριημερο οχι μονο για τον κοσμο, αλλα και γι αυτους που τα ζουν ακομα απο πιο κοντα, αστυνομικους, δημοσιογραφους, διοργανωτες κ.α.
Πηγή: seleo.gr

Στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής η εκπομπή «Στον τόπο που γεννηθηκα…»

Στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής θα βρεθεί την επόμενη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου η ομάδα της εκπομπής «στον τόπο που γεννήθηκα…».

Ένας ακόμη πανέμορφος τόπος της μακεδονικής γης, η Γαλάτιστα θα αποτελέσει «σταθμό» στο πανέμορφο «ταξίδι» της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού της 4Ε.

Kαι ο Παρίτσης στο Γ.Α.Σ Χαλκηδόνας

Πέρασε από… χίλια κύμματα, στο τέλος όμως πραγματοποιήθηκε. Ο λόγος για τη μεταγραφή του Μπάμπη Παρίτση στη Χαλκηδόνα, η οποία ολοκληρώνει το ρόστερ της νεοφώτιστης ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ο Παρίτσης συμμετείχε μάλιστα και στο σημερινό φιλικό με τον Ερμή που έγινε το μεσημέρι στον Λαγκαδά, όπως και ο Στράτος Παπαδόπουλος, ο οποίος πήρε άδεια από τη μονάδα του.
Ο Δημήτρης Γεροφώτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα είδε από την ομάδα του, η οποία –αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς- δείχνει να «δένει» πολύ αποτελεσματικά μέσα στο γήπεδο. Εξάλλου, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να γίνει άλλο ένα φιλικό με κάποια ομάδα Γ’ Εθνικής.
Πηγή: infobasket.gr

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Στήθηκε ο σιδερένιος φράκτης μπροστά από το Βελλίδειο - ΒΙΝΤΕΟ

Κλούβες των ματ, "Αίαντας" και σιδερένιος φράκτης έχουν τοποθετηθεί στη Λεωφόρο Στρατού μπροστά στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.
Πρόκειται για τα πιο αυστηρά και δυναμικά αστυνομικά μέτρα στην ιστορία της ΔΕΘ.
Ήδη αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους έχουν κάνει φύλλο και φτερό το Βελλίδειο όπου θα μιλήσει στις 8 το βράδυ ο πρωθυπουργός στους παραγωγικούς φορείς αλλά και το χώρο περιμετρικά του κέντρου, ακόμη και τους κήπους στην πλατεία της ΧΑΝΘ.

Πηγή:seleo.gr

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Εμποροπανήγυρη Κουφαλίων 2011: "Εν Χορδές" - Το τρένο φεύγει στις οχτώ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΟΥ ΣΤΟ ΣΟΧΟ

Κάθε χρόνο ο Σοχός έχει την ιδιαίτερη τιμή να υποδέχεται και να φιλοξενεί για μια εβδομάδα, ένα απο τα σπουδαιότερα κειμήλια του Αγίου Ορους, την Ιερή Εικόνα Παναγίας της Γοργοϋπηκόου.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο Σοχού, σας προσκαλούν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 18.00 στην κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου Σοχού, στην επίσημη υποδοχή του Ιερού Προσκυνήματος.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Nεκρός 46χρονος σε τροχαίο στο Δήμο Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης. Τραυματίστηκαν τα δυο ανήλικα παιδιά του.

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας, 46χρονος στο Δήμο Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο 6ο χλμ της Επ. Οδού Ν. Μεσήμβριας - Ξηροχωρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ίδιος και ελαφρά τα δύο ανήλικα παιδιά του 12 και 13 ετών, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χαλκηδόνας.

Νέα Μεσημβρία του Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης

Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης
View another webinar from milapolla

Κύπελλο Ελλάδας 2011-12: Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας Vs Σ.Φ.Κ. Πιερικός/Αρχέλαος


Τέλος στη φαλάκρα βάζει εμβόλιο

Θα είναι έτοιμο σε πέντε χρόνια
Εμβόλιο και άλλα σκευάσματα κατά της φαλάκρας θα είναι έτοιμα σε πέντε χρόνια σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Γέιλ. Οι ερευνητές ανακοίνωσαν ότι τα σκευάσματα αυτά θα χρησιμοποιούν λιπώδη κύτταρα από την κοιλιά για να αναζωογονήσουν τους μηχανισμούς ανάπτυξης τριχών στο κεφάλι.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Νεκρός 22χρονος από ηλεκτροπληξία σε σιδηροδρομικές γραμμές στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης

Τη ζωή του από ηλεκτροπληξία έχασε ένας 22χρονος άνδρας στην περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης, όταν άγγιξε ηλεκτροφόρο καλώδιο που βρισκόταν πάνω σε βαγόνι τρένου.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πολιτιστικός Σύλ. Ξηροχωρίου - Μια Φωτογραφία Χίλιες Λέξεις

Εμποροπανήγυρη Κουφαλίων 2011
Πολιτιστικός Σύλλογος  Ξηροχωρίου
Μια Φωτογραφία Χίλιες Λέξεις!!!
Κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση  
 




Στον αέρα πάλι η μεταφορά μαθητών στα σχολεία

Της Φανής Σοβιτσλή
Fsovitsli@makthes.gr
Οι λεωφορειούχοι δεν ξεκινούν τα σχολικά δρομολόγια εάν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα, που ανέρχονται σε 4 εκατ. ευρώ για τον νομό Θεσσαλονίκης.
Πάλι στον δρόμο, πριν καλά καλά χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, στις 12 Σεπτεμβρίου, κινδυνεύουν να βρεθούν 11.000 μαθητές της περιφέρειας του νομού Θεσσαλονίκης, με την αγωνία των γονέων να χτυπά κόκκινο.

Τους έπιασαν με αναβολικά!

145 συσκευασίες αναβολικών φαρμάκων βρέθηκαν στην κατοχή των τριών δραστών, που συνελήφθησαν στον Εύοσμο...
Πρόκειται για έναν 27χρονο, ελληνικής καταγωγής, έναν 28χρονο ομογενή από την Αρμενία κι έναν 29χρονο Γεωργιανό.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου που αφορά Ρυθμίσεις Θεμάτων ελέγχου ντόπινγκ.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η πηγή προέλευσης και ο προορισμός των συγκεκριμένων σκευασμάτων, τα οποία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείου του Κράτους για περαιτέρω εργαστηριακή ανάλυση.
Πηγή: thessnea.blogspot.com

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φθινόπωρο από σήμερα!

Αίθριος θα είναι, σε γενικές γραμμές, ο καιρός σε όλη τη χώρα ως τη Δευτέρα, ωστόσο, κυρίως, στα βόρεια ορεινά αναμένεται να πέσουν τα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 
Θεσσαλονίκη
Αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με θερμοκρασίες από 23 ως 32 βαθμούς Κελσίου.