Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Οι Έλληνες επώνυμοι που “έφυγαν” από τη ζωή το 2013

Αγαπημένοι ηθοποιοί, άνθρωποι του θεάτρου και του πενταγράμμου «έφυγαν» από κοντά μας το 2013... Ο Τόμας Πρωτόπαπας «έφυγε» από τη ζωή, μετά από έξι εβδομάδες εντατικής νοσηλείας στο ΚΑΤ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 26χρονος ηθοποιός είχε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Αττική οδό.

ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, χτες το μεσημέρι, τρεις ημεδαποί ηλικίας 40, 52 και 57 ετών, βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χρονιά Πολλά & Καλές Γιορτές

Σας ευχόμαστε ολόψυχα το πνεύμα των Χριστουγέννων να προσφέρει σε όλους την αγάπη και τη θαλπωρή της ημέρας αυτής. Ας αναγεννήσει τις ελπίδες μας, δίνοντας στον καθένα μας την ευκαιρία πραγματοποίησης των προσδοκώμενων, χαρίζοντας υγεία, ευημερία και επιτυχίες. Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα Δήμος Χαλκηδόνας Blogspot, το Ράδιο Χαλκηδόνα και η Halkidona web TV και το Blog Ο Paparazzi των Γηπέδων με την αγάπη σας ανέβηκαν σήμερα πολύ ψηλά. Σας ευχαριστώ πολύ.

Πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο; Οι πιο ξεχωριστές παραδόσεις...

Άλλοι μασκαρεύονται αρκούδες, άλλοι περιμένουν την καλή μάγισσα, άλλοι τρώνε σταφύλια... Σε κάθε γωνιά του κόσμου, τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με διαφορετικό τρόπο και τηρούνται παραδόσεις μοναδικές και ιδιαίτερες.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Υπογράφηκε η ανάθεση του έργο για το Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Λυμάτων ΔΚ ΓΕΦΥΡΑΣ του Δ. Χαλκηδόνος

Φωτορεπορτάζ: Ιωαννής Ιωαννίδης 
Στο πνευματικό κέντρο της εκκλησιάς της Γέφυρας 19/12/2013 υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας Μπίκο Ιωάννη και τις κατασκευαστικές εταιρίες ΕΚΜΕ ΑΕ και ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΤΕ η ανάθεση του έργο για το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων λυμάτων ΔΚ ΓΕΦΥΡΑΣ του Δήμου Χαλκηδόνος, και η κατασκευή δικτύου μεταφοράς λυμάτων της περιοχής Δημοτικής Ενότητας Αγ. Αθανασίου.

"Κόλιντα μπάμπω κόλιντα..!" 2013


Γιόρτη Δημοτικού Σχολείου Γέφυρας του Δήμου Χαλκηδόνος


Πιάστηκε να μεταφέρει ανήλικους παράνομους μετανάστες

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χτες στην περιοχή της Σταυρούπολης, 51χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για Προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της Xώρας.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου «Οι Θρακιώτες» απευθύνουν πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα (τυποποιημένα και είδη ψυγείου), βρεφικές τροφές, ρούχα, φάρμακα, σχολικά είδη, παιχνίδια, κοκ, προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

"Παραμυθοκάλαντα" με μαριονέτες, προβατάκια, μυλωνάδες, ξωτικά και καλικαντζαράκια

Mία παράσταση αφήγησης και κουκλοθεάτρου βασισμένη σε τρία λαϊκά παραμύθια και παραδοσιακά κάλαντα του Δωδεκαήμερου. Η ομάδα καλλιτεχνών SourLiBooM, η κουκλοθεατρική ομάδα ΑΛΑΝΤΑΛΟΥΜΠΑ και οι ΑΦΗΓΗΤΡΙΕΣ δίνουν ραντεβού στη σκηνή με μαριονέτες, προβατάκια, μυλωνάδες, ξωτικά και καλικαντζαράκια για να

Η έκθεση φωτογραφίας «Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα: "ένας άγνωστος θησαυρός" στον Άγιο Αθανάσιο του Δήμου Χαλκηδόνος

Ο Άγιος Αθανάσιος του Δήμου Χαλκηδόνος είναι ο επόμενος σταθμός της έκθεσης φωτογραφίας «Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα: "ένας άγνωστος θησαυρός" που ήδη έχει ταξιδέψει σε επτά πόλεις ή χωριά, μεταφέροντας εντυπωσιακές εικόνες από το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα.

Σήμερα 13/12 Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης στην Γέφυρα Θεσ/νίκης

Δεκέμβριος, μήνας των γιορτών, της χαράς, της αγάπης, των δώρων, των γλυκών, αλλά και της προσφοράς! Η προσφορά στο συνάνθρωπό μας, η οποία στις μέρες μας είναι επιτακτική. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, για να διασκεδάσουμε και ταυτόχρονα να προσφέρουμε από το υστέρημά μας, σε οικογένειες οι οποίες το έχουν ανάγκη. Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 19:00, να είστε όλοι στο κλειστό γυμναστήριο Γέφυρας. Τιμή εισόδου: 2 Ευρώ. Καλό μήνα σε όλους!

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη 23χρονος για ναρκωτικά σε χωριό της Αλεξάνδρειας

Συνελήφθη την Κυριακή (08.12.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από Αστυνομικούς, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 23 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Βανδαλισμοί στην Πολιτιστική Γειτονιά στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Νέο περιστατικό σοβαρών βανδαλισμών σημειώθηκε στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, αυτή τη φορά στο «καλλιτεχνικό κέντρο» της Δημοτικής Ενότητας Συκεών, την «Πολιτιστική Γειτονιά», στην οδό Ελπίδος. Οι δράστες, μάλιστα, φάνηκε ότι δεν είχαν διάθεση -ή ανάγκη- να κλέψουν, παρά μόνο να καταστρέψουν έναν όμορφο καλλιτεχνικό χώρο που δημιούργησαν με μεράκι ερασιτέχνες αγγειοπλάστες.

Μία κουταλιά μέλι πριν τον ύπνο βοηθά στο αδυνάτισμα

Οι επιστήμονες δηλώνουν με ενθουσιασμό ότι ανακάλυψαν μια νέα και αποτελεσματική μέθοδο αδυνατίσματος. Πρόκειται για τη δίαιτα του μελιού, η οποία βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του απολαυστικού γλυκίσματος με στόχο την απώλεια βάρους.

Αστυνομικα ΣΟΚ: 50χρονος κρεμάστηκε από γέφυρα στη Θεσσαλονίκη

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 50χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κρεμάστηκε με καλώδιο ρεύματος από την κουπαστή γέφυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα τησ Τρίτης στην οδό Μοναστηρίου, στη γέφυρα των κεραμοποιιών Φιλίππου.