Σάββατο 31 Μαΐου 2014

43χρονος με 30 δενδρύλλια και βαζάκια γεμάτα κάνναβη συνελήφθη στην Πιερία - Φώτο

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, πέτυχαν χθες το πρωί, τη σύλληψη ενός 43χρονου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Αρχικά, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίσθηκε σε χωρίο της Πιερίας ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο προαναφερόμενος και σε έλεγχο του οχήματος, βρέθηκαν:

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ποιοι εκλέγονται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης
Διαμορφώνεται σιγά-σιγά το προφίλ του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για τα επόμενα πέντε χρόνια, μετά την ανακοίνωση από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης των ονομάτων που εκλέγονται στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 35χρονος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στην Χαλκηδόνα

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς, ένας άντρας ηλικίας 35 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε μάντρα ιδιοκτησίας του 35χρονου και διαπιστώθηκε ότι αυτός διέθεσε προς πώληση γεωργικό ελκυστήρα, για τον οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον Αύγουστο του έτους 2013 από το Πολύκαστρο Κιλκίς.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Εισαγωγικές Εξετάσεις : Kοινωνική επιλογή και η ειρωνεία της «ανθρωπιάς»

Μπροστά στην «κορυφαία» διαδικασία…

του Γιώργου Μαυρογιώργου

Πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων του 2014, στον απόηχο των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, χωρίς τους κραδασμούς και τις απειλές των αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την πλευρά των εκπαιδευτικών.

Φωτιά σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Έδεσσα στο ύψος του Άδενδρου

Φωτιά ξέσπασε σε βαγόνι αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ σήμερα Τετάρτη, την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Έδεσσα. 

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 4:00 το απόγευμα στην αμαξοστοιχία 739 που μετέφερε 130 επιβάτες, περίπου 25 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη κοντά στο σταθμό του Άδενδρου, το προσωπικό του τραίνου εντόπισε να βγαίνουν καπνοί κάτω από τη μηχανή. Άμεσα και έγκαιρα ακινητοποίησαν την αμαξοστοιχία τύπου ΜΑΝ και όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο σταθμό του Άδενδρου.

Αποτελέσματα Σταυροδοσίας του Συνδυασμού "Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος"

"Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος"
Δείτε όλα τα Αποτελέσματα Παρακάτω

Αποτελεσματα Σταυροδοσίας Δήμου Χαλκηδόνος

Δείτε στο παρακάτω link τα αποτελέσματα Σταυροδοσίας των δημοτικών και τοπικών υποψ. συμβουλών όλων των Συνδυασμών του Δήμου Χαλκηδόνος.

Αποτελεσματα  Σταυροδοσίας Δήμου Χαλκηδόνος

Τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 18χρονος που πήδηξε από πολυκατοικία στα Γιαννιτσά

Έχασε τη μάχη με τη ζωή το άτυχο παιδί που πήδηξε από ταράτσα πολυκατοικίας στα Γιαννιτσά λίγο πριν τις πανελλήνιες.

Δήμος Χαλκηδόνος: Ανακοίνωση του Συνδυασμού Ενωμένοι Δημιουργούμε

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες

Φίλες και φίλοι

Ολοκληρώσαμε ένα τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα. Διατηρήσαμε τις αξίες μας, τις ηθικές μας αρχές, με σεβασμό σε κάθε δημότη.

Απόπειρα αυτοκτονίας λόγω Πανελληνίων στα Γιαννιτσά

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μαθητής ο οποίος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον πέμπτο όροφο οικοδομής. 

Ο 18χρονος από την πόλη των Γιαννιτσών, πιθανών να μην άντεχε την πίεση των πανελληνίων που ξεκίνησαν σήμερα και επιχείρησε να δώσει τέλος στην ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα και έχει μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: logospellas.gr

Δελτίο Τύπου συνδυασμού "Αλληλεγγύη Ενότητα Συνεργασία"

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος για την εμπιστοσύνη που δείξανε σε εμένα και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού, τιμώντας μας με την ψήφο τους και αναγνωρίζοντας τον

Με πίστη στις αρχές της αλληλεγγύης, της ενότητας και της συνεργασίας αλλά και με έντονο το αίσθημα ευθύνης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στον απλό δημότη, δίνοντας τη μάχη για τα καθημερινά προβλήματά του.

Με εκτίμηση
Γιάννης Τσουκνιδάς

Thessaloniki Tuning Show 2014 30-31 Μαιου και 1 Ιουνίου

Για άλλη μια συνεχόμενη χρονιά η τριήμερη εκδήλωση Thessaloniki Tuning Show 201a που θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Μαιου και 1 Ιουνίου είναι γεγονός.
Σας περιμένουμε όλους εκεί...

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Επιχείρηση σκούπα σε καταυλισμό ρομά στην Χαλκηδόνα.

Με επιτυχία στέφτηκε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης.
Η έφοδος της αστυνομίας, ολοκληρώθηκε με 15 συλλήψεις και ουκ ολίγα ευρήματα, η νόμιμη κατοχή των οποίων ερευνάται.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιχείρηση συμμετείχαν 500 αστυνομικοί, 6 διμοιρίες ΜΑΤ, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
Οι 15 συλληφθέντες κατηγορούνται, για διάφορα αδικήματα.
Πηγή: logospellas.gr

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πώς κατανέμονται στα κόμματα οι 21 έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο – Η στατιστική των εκλογών μέσα από 17 κεντρικά συμπεράσματα

Μπορεί οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια, πολλές φορές όμως βοηθούν ώστε να αποτυπωθεί με μία κάποια ευκρίνεια μία κατάσταση.

Οι ευρωεκλογές έδωσαν ένα σύνθετο πολιτικό σκηνικό, με κερδισμένους και χαμένους, με ανόδους και καθόδους, με στοιχεία προς σύγκριση.

Τελικά Αποτελέσματα Β΄ Γύρου Δημοτικών Εκλογών Δήμου Χαλκηδόνος

Με απόσταση αναπνοής εξελέγη Δήμαρχος Χαλκηδόνος ο κ. Γιάννης Τσουκνιδάς, με ποσοστό 50,3% και 10.269 ψήφοι, έναντι 49,7% και 10.141 ψήφοι του κ. Αραμπατζή. 
 Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Πηγή: dimotikes.ekloges.pkm.gov.gr

Τελικά Αποτελέσματα Β΄ Γύρου Δημοτικών Εκλογών Δήμου Δέλτα

Με αρκετή διαφορά εξελέγη Δήμαρχος Δέλτα ο κ. Φωτόπουλος, με ποσοστό 54,90% και 11.627 ψήφοι, έναντι 45,10% και 9.551 ψήφοι του κ. Γλώσση.
 Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Πηγή: dimotikes.ekloges.pkm.gov.gr

Τελικά Αποτελέσματα Β΄ Γύρου Δημοτικών Εκλογών Δήμου Ωραιοκάστρου

Με διαφορά 735 ψήφων εξελέγη Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ο κ. Γαβοτσης, με ποσοστό 51,88% και 10.164 ψήφοι, έναντι 48,12% και 9.429 ψήφοι του κ. Σαραμάντου.
Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Πηγή: dimotikes.ekloges.pkm.gov.gr

Έκθεση Ζωγραφικής στον Άγιος Αθανάσιος Θεσ/νίκης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας προσκαλεί στην έναρξη της εκδήλωσης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Η παρουσία ΟΛΩΝ σας θα είναι τιμή μας. Σας ευχαριστούμε.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Υπερπρωταθλητής ο ΠΑΟΚ 2000 στην κατηγορία παίδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ

Υπερπρωταθλητής ο ΠΑΟΚ 2000 στην κατηγορία παίδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ μετά τη νίκη του επί του Ερμή Καλαμαριάς με 5-2. Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη

Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν κατάφερε να βγει νικητής από την τελευταία, πιο δύσκολη μάχη του. Το Μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και τελικά “έφυγε” σε ηλικία 49 ετών.

Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το ΔΣ μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αθίγγανοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς σε καταυλισμό στη Χαλκηδόνα

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στη Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης,  όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ΙΧ να σταματήσει προκειμένου να το ελέγξουν κι ο οδηγός του αύξησε ταχύτητα, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα μέχρι τον καταυλισμό των αθιγγάνων όπου και δέχτηκαν επίθεση από Ρομά. Τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ κάλεσαν ενισχύσεις κι αφού έφτασαν επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων.
Πηγή: thestival.gr

Θα είναι η πρώτη φορά…

Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη

Που θα στείλω τους νταβατζήδες της πολιτικής ζωής σε μόνιμη ανεργία.

Όλους αυτούς που πνίγονται στις μεταξωτές τους γραβάτες, που αναβλύζουν από κυνισμό και αλαζονεία και που δεν μπορούν να ανασάνουν στα ακριβά τους κοστούμια και δεν χωράνε στα πανάκριβα αυτοκίνητά τους.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Συνάντηση επιστημόνων από τη Μεσόγειο για το δίκτυο Natura 2000

Με τη συμμετοχή 76 επιστημόνων από όλη τη Μεσόγειο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη το εναρκτήριο σεμινάριο για τη διαχείριση των περιοχών του Δικτύου Natura 2000 στην περιοχή της Μεσογείου. Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Περιβάλλον) με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειρίας και καλών πρακτικών για την αποτελεσματική διαχείριση στην πράξη των περιοχών Natura 2000 και τη διασφάλιση της προόδου όσον αφορά στους στόχους της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τη βιοποικιλότητα έως το 2020.

Πως ψηφίζουν οι Έλληνες!!!

…νυν υπέρ πάντων ο εκλογικός αγών…

Σύνταξη: Αγγελική – Ελένη Μπιτζούνη
 
Σε εκλογικό κλοιό η χώρα τις τελευταίες εβδομάδες (και πότε δεν βρίσκεται σε πυρετώδεις εκλογικές προετοιμασίες αυτή η χώρα ; – θα αναρωτιόταν κάποιος εύλογα) με τις υπηρεσίες να υπολειτουργούν, τα δικαστήρια να «δουλεύουν εκλογικά» – κατά δήλωση γραμματέων, τους υποψηφίους να «διαγωνίζονται» στο σχηματισμό του πιο μακροσκελούς ψηφοδελτίου, τους «έγκριτους» δημοσιογράφους να «κράζουν» τους πάντες αδιακρίτως και ακωλύτως, τους δικηγόρους να «τρελαίνονται» με τις αποζημ(ε)ιώσεις και τις εκατοντάδες σημειώσεις τους και τους εκλογείς να ταλανίζονται από ερωτήματα όπως: «να πάω να ψηφίσω ή να μην πάω ;» και «αν πάω, τι να ψηφίσω, αφού όλοι το ίδιο είναι πάνω – κάτω;».

Δήμος Χαλκηδόνος: Πρόσκληση του συνδιασμού Ενωμένοι Δημιουργούμε

Σας καλούμε όλους σήμερα, ημέρα Παρασκευή, 23 Μαΐου και ώρα 9:00 το βράδυ, μπροστά στο Γραφείο μας στην Πλατεία Αγίου Αθανασίου, για να σας ευχαριστήσουμε και να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για την μεγάλη Νίκη της Κυριακής. Το Μέλλον είναι του Δήμου Χαλκηδόνος.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ, 
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
Άρης Αραμπατζής

Μήνυμα Θεοδώρου Καράογλου για τις Ευρωεκλογές

«Η θέση της Ελλάδας είναι στην ενωμένη και δυνατή Ευρώπη, πρωταγωνίστρια και όχι στο περιθώριο, φάρος Δημοκρατίας και πολιτισμού. Αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας προκειμένου να τα κάνουμε υπερήφανα ως Έλληνες, με μια οικονομία ανταγωνιστική και όχι κρατικοδίαιτη, με αναπτυξιακά έργα και νέες θέσεις εργασίας, με πολιτικές προστασίας των αδυνάτων, με σαφή προοπτική οριστικής εξόδου από την κρίση.

Δήμος Χαλκηδόνος: Δελτιο Τύπου - Ενωμένοι Δημιουργούμε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23 Μαϊου 2014

Για να λάβουν γνώση οι συνδημότες μας των Κουφαλίων για την αναβολή της σημερινής μας προγραμματισμένης συγκέντρωσης στα Κουφάλια, αποστείλαμε την ακόλουθη επιστολή:

Άγιος Αθανάσιος 23 Μαϊου 2014

Γδύνουν τη Νύμφη του Θερμαϊκού

Τμήμα 19 στρεμμάτων της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης πουλάει κρυφά το ΤΑΙΠΕΔ. Πρόκειται για ένα τμήμα στην περιοχή Σαλαμίνα, εκεί όπου βρίσκεται ο Ναυτικός Ομιλος Θεσσαλονίκης.

Δήμος Χαλκηδόνος: Προκλογική Ομιλία Ιωάννη Τσουκνιδά


Ανακοίνωση του Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ για το τηλεοπτικό spot της ΔΗΜΑΡ

Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, διοργανωτή φορέα του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», εκφράζει την έκπληξη, αλλά και την πικρία του, για το γεγονός ότι ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών και για τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματος της ΔΗΜΑΡ, χρησιμοποιήθηκαν τα στιγμιότυπα της τηλεοπτικής ανασκόπησης του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Θανατηφόρο δυστύχημα σε αγροτική περιοχή στους Σαρακηνούς Πέλλας

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Τη ζωή του έχασε το μεσημέρι ένας 49χρονος, σε αγροτική περιοχή στους Σαρακηνούς Πέλλας, όταν ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε, ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι και τον καταπλάκωσε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.
Πηγή: voria.gr

Ενωμένοι Δημιουργύμε: Δελτίο Τύπου 19/05/14 για τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής

Μήνυμα νίκης για ενότητα και δημιουργία. Μήνυμα νίκης και ελπίδας για τον τόπο μας.

Οι χτεσινές εκλογές έστειλαν ένα σαφές μήνυμα νίκης. Ένα μήνυμα νίκης για ελπίδα, δημιουργία και ενότητα για το Δήμο μας. Οι συνδημότες μας επέλεξαν την υπευθυνότητα, τη γνώση και την εμπειρία για την επόμενη μέρα.

Συγκέντρωση τιμής σήμερα στο μνημείο Λαμπράκη

Σε κατάθεση στεφάνων θα προχωρήσει σήμερα στις

12 το μεσημέρι στο μνημείο του Γ. Λαμπράκη, Ερμού με Βενιζέλου, η Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, τις τοπικές επιτροπές ειρήνης, τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους των γυναικών και τους φορείς των νέων. Με αυτή την κίνηση τιμά τους αγώνες του Γρηγορίου Λαμπράκη, του Νίκου Νικηφορίδη, του Γιώργη Τσαρουχά και όλων των υπόλοιπων αγωνιστών του λαϊκού κινήματος.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

19η Μαΐου, η ημέρα μνήμης των Ποντίων

του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου
Ο ποντιακός ελληνισμός σήμερα πενθεί. Περισσότερες από 353.000 ελληνικές ψυχές του μαρτυρικού Πόντου ανακαλούνται στη μνήμη όχι μόνο των συγγενών τους αλλά ολόκληρου, του απανταχού, ελληνισμού. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων. Όσο κι αν ορισμένοι, εντός κι εκτός συνόρων, συνεχίζουν να αμφισβητούν, η ιστορία είναι αλήθειες και γεγονότα που ούτε ξεχνιούνται ούτε παραγράφονται. Αλίμονο σε όποιον ξεχνά τις ρίζες του!

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών Δήμου Χαλκηδόνος

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Έκρυβαν 700 κιλά κάνναβης σε φορτηγό- ψυγείο! Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη

Η μεγαλύτερη ποσότητα κάνναβης που έχει βρεθεί ποτέ στη Θεσσαλονίκη κατασχέθηκε χτες από δυνάμεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δύο Έλληνες ηλικίας 41 και 54 ετών, συνελήφθησαν καθώς μετέφεραν μέσα σε ειδικές κρύπτες στην οροφή ενός φορτηγού- ψυγείου 700 κιλά κάνναβης! Οι δράστες ξεκίνησαν με το φορτηγό από την Κρυσταλλοπηγή και τελικά συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.   Αναλυτικά:

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Το Βήμα των Υποψηφίων-Δήμος Χαλκηδόνος: ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΡ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ….

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ…. 

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες.

Έθεσα τον εαυτό μου σε υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου με τους Ενεργούς Δημότες Χαλκηδόνας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Φώτη Κυριακίδη διότι πιστεύω ότι δεν υπάρχει το ΕΓΩ αλλά το ΕΜΕΙΣ.

Αυτό ακριβώς που έκανε λάβαρο ο εκλεγμένος από όλους μας Φώτης Κυριακίδης.

Ανοικτή επιστολή του Απόστολου Στεργιάδη προς τους Νέους.

Του Απόστολου Στεργιάδη

Φίλε μου, απευθύνομαι σε σένα που σπουδάζεις, σε σένα που είσαι άνεργος, εικοσιπεντάχρονος απογοητευμένος από το ατέλειωτο "ψάξε", αλλά και σε σένα που εργάζεσαι με μισθό λίγο πάνω ή λίγο κάτω από 500€, εσένα που με κοιτάς θυμωμένα όταν σου λέω διεκδικώ μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εσένα που κοιτάς από μια γωνία με τα χέρια σφιχτά και με ματιά διαπεραστική.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Tα 43 κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας στις ευρωεκλογές

ο Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου ενέκρινε σήμερα το βράδυ τη συμμετοχή 43 κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων στις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 25 Μαΐου 2014, μεταξύ των οποίων είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμός Χρυσή Αυγή και η Εθνική Αυγή.

Τα 43 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων είναι (σύμφωνα με τη σειρά κατάθεσης των αιτήσεων τους):

Το Βήμα των Υποψηφίων-Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιος Γ. Τσαλώνης

Το Βήμα των Υποψηφίων - Δουλγερίδης Νίκος


Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Δήμος Χαλκηδόνος: Ομιλίες του υποψηφ. Δημάρχου Σ. Μωησίδη

Πρόσκληση 

Σας προσκαλούμε στις ομιλίες - παρουσίαση των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης από τον Σάββα Μωυσίδη υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Χαλκηδόνος. 

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

11η Ημέρα Μοτοσυκλέτας Σάββατο 10 Μαϊού 2014


Πολιτική Εκδήλωση του Θ. Καράογλου στο Δήμο Χαλκηδόνος

Στα Κουφάλια του Δήμου Χαλκηδόνος θα ολοκληρώσει την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 11.30 τον κύκλο των πολιτικών του ομιλιών με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές», ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου.