Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών στη Νέα Αγαθούπολη την Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών διοργανώνουν ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στο Παρατηρητήριο Πουλιών της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας. Η Γιορτή των Πουλιών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη, αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για εξόρμηση στη φύση.

Σίνδος: Φορτηγό με ειδική κρύπτη μετέφερε 50.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα - Φώτο

Δεκάδες χιλιάδες αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη φορτηγού αυτοκινήτου, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου.

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Δέλτα

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δέλτα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων δέχεται αιτήσεις ενδιαφερομένων να φοιτήσουν στο σχολικό έτος 2015-2016.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης σε τοξικοεξαρτημένους στην Βόρεια Ελλάδα: συλλήψεις στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης

Εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κάνναβης, σε τοξικοεξαρτημένους σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, εξαρθρώθηκε μετά από συστηματική και αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν το μεσημέρι της 25-09-2015 στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης,

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αναγέννηση Χαλκηδόνας διοργανώνη Λαϊκή βραδία το Σάββατο 26-9-15


Ομάδα Εθελοντικής Δράσης για τα Αδέσποτα ζώα, δημιουργεί ο Δήμος Χαλκηδόνος

Ομάδα Εθελοντικής Δράσης για τα Αδέσποτα ζώα (εφεξής Ο.Ε.Δ.Α.Χ.), δημιουργεί ο Δήμος Χαλκηδόνος και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους δημότες που επιθυμούν να ενταχθούν και να γίνουν μέλη στο αντίστοιχο μητρώο που δημιουργείται.

Εκατοντάδες νεκρά ψάρια στον ποταμό Λουδία

Εκατοντάδες νεκρά ψάρια εντοπίστηκαν στις όχθες του ποταμού Λουδία τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με αλιείς της περιοχής τα νεκρά ψάρια πρωτοεμφανίστηκαν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Ο Φορέας Διαχείρισης ειδοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και προχώρησε άμεσα στη διενέργεια αυτοψίας και στην αποστολή δειγμάτων ψαριών για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία των θανάτων.

Φυτανίδης για ΠΑΟΚ: Δεν με αγχώνει ο Μπερμπάτοφ

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο αμυντικός του Ατρομήτου Σωκράτης Φυτανίδης.

Καλλιεργούσε και... αποξήραινε κάνναβη στην αποθήκη του στην Πέλλα

Η συστηματική και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, οδήγησε στη σύλληψη 42χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας, για καλλιέργεια και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

11ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων στον Άγιο Αθανάσιο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
την διοργάνωση για 11η συνεχή χρονιά του Ανταμώματος Πολιτιστικών Συλλόγων το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 όπου λαμβάνουν μέρος Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Νομού Θεσσαλονίκης και άλλων Νομών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την 7 μ.μ. ώρα με πατινάδα (περιοδεία) εντός του οικισμού. Από τις 8 μ.μ. και μετά στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αθανασίου

Δήμος Δέλτα: Μ. Φωτόπουλος "Συνεργασία ναι, τετελεσμένα όχι"

Σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη για την εγκατάσταση αποτεφρωτηρίου και του εργοστασίου ενεργειακής αξιοποίησης απορριμμάτων στο Δήμο Δέλτα, ο Δήμαρχος Μ. Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Χαίρομαι γιατί ο Γ. Μπουτάρης έκανε χθες ένα βήμα πίσω και μίλησε για συνεργασία στο θέμα του εργοστασίου καύσης απορριμμάτων. Αυτό ζητήσαμε κι εμείς. Συνεργασία. Στο Δήμο Δέλτα, δεν δεχόμαστε πια τετελεσμένα.

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη στο Δήμο Δέλτα

Πρόγραμμα πρόληψης του σακχαρώδους διαβήτη με δωρεάν εξετάσεις υλοποιεί ο Δήμος Δέλτα, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το Κέντρο Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ).

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση: Ποιοι είναι οι νέοι υπουργοί

Το νέο υπουργικό συμβούλιο ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης από τη υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τελικά αποτελέσματα: Αυτοί είναι οι βουλευτές στην Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης

Διαμορφώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών και έτσι "κλείδωσαν" οι βουλευτές στις θέσεις τους. Συγκεκριμένα για την Α' και Β' Θεσσαλονίκης εκλέγονται οι παρακάτω βουλευτές:

Α' Θεσσαλονίκης

Δήμος Δέλτα: Μ. Φωτόπουλος: "Όχι στην προχειρότητα και στον αιφνιδιασμό, προέχει η ασφάλεια των δημοτών"

Σχετικά με τις ενέργειες της κυβέρνησης για την κατασκευή κέντρου υποδοχής προσφύγων στη Σίνδο, ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος δήλωσε:

"Αντιληφθήκαμε το γεγονός και ενεργήσαμε αμέσως, ενώ γίναμε αποδέκτες της ανησυχίας περιοίκων και επαγγελματιών της περιοχής. Δεν γνωρίζαμε τίποτε. Δεν ενημερωθήκαμε από κανέναν.  

Τα αποτελέσματα της Β΄Θεσσαλονίκης στο 99,55% των εκλογικών τμημάτων

Κλικ στην Φωτογραφία για Μεγέθυνση

Νικητής με μεγάλη διαφορά η αποχή! Καταγράφηκε το ιστορικά υψηλότερο ποσοστό σε εκλογική αναμέτρηση

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 51%, το ποσοστό αποχής

αγγίζει το 44.9%. Οι εκτιμήσεις ωστόσο, κάνουν λόγο για το ιστορικά υψηλότερο ποσοστό σε εκλογική αναμέτρηση, το οποίο αναμένεται να "κλειδώσει" στο 48%.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Τα αποτελέσματα της Β΄Θεσσαλονίκης στο 37,20% των εκλογικών τμημάτων

Κλικ στην Φωτογραφία για Μεγέθυνση

Αποτελέσματα εκλογών 2015 Ενσωματωση στο 20,85 της Επικράτειας

Κλικ στην Φωτογραφία για Μεγέθυνση 

Αυτά είναι τα 19 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές

Η επιλογή σε αυτές τις εκλογές είναι ανάμεσα στα παρακάτω 19 κόμματα και συνδυασμούς κομμάτων:
  • ΣΥΡΙΖΑ 
  •  ΝΔ 
  • Χρυσή Αυγή 
  • Το Ποτάμι 

Μάθε πού ψηφίζεις – Με ποιον τρόπο μπορείτε να πάρετε πληροφορίες από το ΥΠΕΣ

Για την διευκόλυνση των εκλογέων στο υπουργείο Εσωτερικών λειτουργεί υπηρεσία ενημέρωσης όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500 : 

Κυριακή 07:00 έως 19:00

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμος Χαλκηδόνος: Συλλογή και συγκέντρωση ειδών και τροφίμων για τους Σύριους Πρόσφυγες

Υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκηδόνος και σε πλαίσια συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και εθελοντικών ομάδων του Δήμου, συγκεντρώνονται από την Πέμπτη 17/9 τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό για του Σύριους πρόσφυγες στο ΧΑΤΖΑΚΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ στην οδό Φιλίππου 64.

Υπό κατασκευή κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον σιδηροδρομικό σταθμό Αγχιάλου, στον Δήμο Χαλκηδόνος

Στον σιδηροδρομικό σταθμό Αγχιάλου, στον δήμο Χαλκηδόνος, μεταφέρθηκαν το βράδυ της Τετάρτης με νταλίκες, τα προκατασκευασμένα σπίτια που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ανοιχτού κέντρου φιλοξενίας προσφύγων.

Εκδιώκεται ή διώκεται ο αγροτικός κόσμος?

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ 14 Σεπ 2015
Του Δημήτρη Μιχαηλίδη
 
Στις 16 Σεπ 2015 διάφορες ομάδες πρωτοβουλίας από τον αγροτικό κόσμο δήλωσαν ότι προτίθενται να κάνουν κινήσεις προσέλκυσης του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης στα χρονίζοντα προβλήματα του αγροτικού τομέα και σε νεοπαρουσιασθέντα, μεταξύ των οποίων το φορολογικό, το ασφαλιστικό, ο ΦΠΑ αγροτικών εφοδίων, οι εκδιώξεις από πατρογονικές εστίες, οι βοσκήσιμες γαίες κλπ.

ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ: Λαϊκή Βραδιά την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015


Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέντευξη του Υποψήφιου Βουλευτή της Β΄ Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ. Γ. Λαζαρίδη

Αποκλειστική συνέντευξη του  υποψήφιου Βουλευτή επικεφαλή στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Θεσσαλονίκης με τους ΑΝ.ΕΛ. Γ. Λαζαρίδη 

Μ. Φωτόπουλος προς Μπουτάρη για εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων: "Καμία πρόταση ερήμην του Δήμου Δέλτα δεν θα γίνει αποδεκτή"

Επιστολή στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη έστειλε ο Δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, με αφορμή τις μονομερείς δηλώσεις για δημιουργία εργοστασίου καύσης απορριμμάτων στην περιοχή της Σίνδου.

Στα Κερδύλλια έκλεισαν την Εγνατία Οδό οι αγρότες

Έκλεισαν το δρόμο στον κόμβο Κερδυλλίων, οι αγρότες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις πριν από λίγα λεπτά.

Τροχαίο στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης

astynomia.jpgΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη δυτική είσοδο της πόλης, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ΙΧ και ένα φορτηγάκι που συγκρούστηκαν στη δυτική είσοδο της πόλης, στο ύψος των ΚΤΕΛ.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

2ο Τουτνουά Μπάσκετ στη Μνήμη του Κώστα Τσιράγγελου Σάββατο 12/9 & Κυριακή 13/9 2015


ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ Μπάσκετ: Επέστρεψαν Κατσούκας και Δημολιός

Επιστρέφουν στον ΓΑΣ Κουφαλίων μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον ΑΟ Μεσήμβριας οι Δημήτρης Κατσούκας και Αποστόλης Δημολιός.

Οι δύο παίκτες είναι γεννημένοι το 1996 και πρώτος αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» με ύψος 1.80, ενώ ο δεύτερος στη θέση «1» με ύψος 1.88.

Λεβέντης: Θα δεχθούν τους όρους μου για να συνεργαστώ - Βίντεο

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τονίζει ότι για να συνεργαστεί με τα υπόλοιπα κόμματα, θα πρέπει να δεχθούν τους δικούς του όρους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Β. Πατουλίδου στην τελετή αγιασμού σε σχολεια τον Κουφαλίων - Φώτο

Στον αγιασμό του 1ου Γενικού λυκείου και του 1oυ Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων του Δήμου Χαλκηδόνος καθώς και του 63ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου συνοδευόμενη από την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Αγροτικής Οικονομίας κ. Γερακίνα Μπισμπινά.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ευρωμπάσκετ: Νίκη της εθνικής Ελλάδας επί της Ολλανδίας με 68-65 και... βαλίτσες για Λιλ!

Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ 2015 το Βέλγιο του Ματ Λοτζέσκι.

Χωρίς απώλειες ολοκλήρωσε η Εθνική Ανδρών τις υποχρεώσεις της στο Ζάγκρεμπ και πλέον ετοιμάζει... βαλίτσες για Λιλ, εκεί όπου το Σάββατο (12/9, 15:30) θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ 2015 το Βέλγιο του Ματ Λοτζέσκι.

Κουδούνι με 6.000 κενά σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η υπουργός Πολιτισμού έχει διασφαλιστεί η χρηματοδότηση για 19.000 αναπληρωτές.

Δημιουργούνται καταυλισμοί για τους πρόσφυγες σε Ειδομένη και Αγχίαλο Θεσσαλονίκης

Ρεπορτάζ: Κώστας Καντούρης 
makthes.gr

Κινητοποίηση για την επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να γίνει ανθρώπινη η προσωρινή παραμονή τους.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ανησυχία στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκη για τη βεντέτα μεταξύ οικογενειών τσιγγάνων

astynomia.pngΤεταμένη ήταν το Σαββατοκύριακο η ατμόσφαιρα σε οικισμό τσιγγάνων στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, όπου φαίνεται ότι ξέσπασε βεντέτα μεταξύ οικογενειών, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε μία έγκυος γυναίκα, 21 ετών, η οποία έπεσε θύμα ληστείας.

Σεπτέμβρης της επιστροφής και της κάλπης…

Της Μαρκέλλα Μικέλη

Σεπτέμβρης πια, πότε έφτασε κιόλας! Θα μου πεις δεν ήταν καλοκαίρι αυτό το φετινό, βροχές, capital contols, δημοψήφισμα, ναι, όχι, όχι στον Γιάνη και ναι στο eurogroup, καύσωνας, 3ο μνημόνιο, ξανά eurogroup και κάλπες…

Αυτά είναι τα κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή στις εκλογές

Το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου αναμένεται να αποφασίσει για το ποια κόμματα νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου έχουν καταθέσει δηλώσεις συμμετοχής 19 κόμματα και 5 συνασπισμοί κομμάτων. Τα 19 κόμματα είναι:

Δωρεάν διανομή Ροδάκινων στο Δήμο Δέλτα

Ο Δήμος Δέλτα το προσεχές διάστημα θα διανείμει δωρεάν ροδάκινα σε δημότες – κατόχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής κρίσης. Η δράση θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της εφαρμογής του κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014, για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς, ορισμένων οπωροκηπευτικών.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ομιλία του Βασίλη Λεβέντη, προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 20:30


Με Πρόεδρο της Ο.Ε. τη Βούλα Πατουλίδου ο 4ος Δίεθνης Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Με επικεφαλής τη Βούλα Πατουλίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ο 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που αναμένεται ανώτερος από όλους τους προηγούμενους σε αριθμό συμμετοχών, σε υψηλές επιδόσεις, αλλά και σε ποιότητα διαδρομής, αποτελώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους! Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει σε δύο εβδομάδες, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Κινηματογραφική ληστεία στον Εύοσμο-Τον τράκαραν και του πήραν 34.000 ευρώ

astynomia.jpgΤους δράστες κλοπής που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας καταζητούν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους σήμερα το μεσημέρι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου στο ένα επέβαιναν δυο άνδρες και στο άλλο ένας 60χρονος ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας.

Νεκρός 31χρονος σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη


Την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα ένας 31χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 02.20 το φορτηγό που οδηγούσε ο 31χρονος στην επαρχιακή οδό Σταυρού - Ολυμπιάδος για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός.

Άνδρες της Τροχαίας διενεργούν έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος
Πηγή: thestival.gr

Μακεδονικός & Ηρακλής Γέφυρας: Live με Νίκο Ζωιδάκη και Κυριάκο Παπαηλία σις 4 Σεπτεμβριου


Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

60η Γιορτή Κράσιου 3-6 Σεπτεμβρίου στην Αγχιαλό

ΑΔΕΝΔΡΙΩΤΙΚΑ 2015 3-6 Σεπτεμβρίου


Νέα δημοσκόπηση: Συνεχίζεται το «θρίλερ» - Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται το προεκλογικό «θρίλερ», καθώς μετά την οριακή ανατροπή της Νέας Δημοκρατίας χθες, σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ... επανέρχεται και σε νέα δημοσκόπηση, ξαναπαίρνει τα ηνία στην προτίμηση του ελληνικού λαού.

Η δημοσκόπηση, ωστόσο, της Pulse για το «Ποντίκι», ενισχύει το σενάριο του… ντέρμπι στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, καθώς καταγράφει οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 0,5% στην πρόθεση ψήφου.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της Κουμουνδούρου συγκεντρώνει 25,5%, έναντι 25% της ΝΔ. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΠΑΣΟΚ με 5.5%, ενώ Ποτάμι και ΚΚΕ δίνουν «μάχη» στήθος με στήθος με 5%.

Όσον αφορά στη Λαϊκή Ενότητα, το νεοσύστατο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη συγκεντρώνει ποσοστό 4%, ενώ οι ΑΝΕΛ μόλις 2,5%, πίσω από την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη (3,5%).

Παράλληλα, στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας με 36%, τρεις μονάδες μπροστά από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη (33%).

Η έρευνα διεξήχθη την Τρίτη και την Τετάρτη σε δείγμα περίπου 1.000 πολιτών.

Πηγή: newsbomb.gr