Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Έχουν πρόβλημα με την Πόπη Καλαϊτζή στην παράταξη του Γιάννη Ιωαννίδη;

Δεν θέλουν την Πόπη Καλαϊτζή στην παράταξη του Γιάννη Ιωαννίδη;  
Πληθαίνουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της παράταξης του Γιάννη Ιωαννίδη «Κεντρική Μακεδονία: Πρωταθλήτρια» για την Πόπη Καλαϊτζή, όπως διαβάζουμε στο "Παρασκήνιο".

Τα στελέχη και οι εκλεγμένοι της παράταξης του κόουτς γκρινιάζουν, λέει το δημοσίευμα, γιατί η πρώην έπαρχος Λαγκαδά, ενώ είχε υποσχεθεί πως θα είναι παρούσα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, βρίσκεται μονίμωςστη... Γερμανία.

«Δεν γίνεται να παραβρίσκεται ο Ιωαννίδης και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, αν και είχε υποσχεθεί προεκλογικά πως θα επιστρέφει στην Ελλάδα, να κάνουμε... μαύρα μάτια να τη δούμε. Υποθέτω ότι, όταν... μυριστεί εθνικές εκλογές, στις οποίες θα είναι υποψήφια βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, θα τη βλέπουμε... συχνότερα», έλεγε στο «Παρασκήνιο» στέλεχος του «ξανθού».
Πηγή: thessnews.gr

1 σχόλιο:

  1. Marina Kalaitzi: Αφού το έγραψε το "παρασκήνιο" θα ισχύει! Και ευτυχώς υπάρχετε και εσείς που σας παρακολουθώ και μαθαίνω ότι έχω αδερφή δημοτική σύμβουλο! Περιφερειακή πίστευα τόσο καιρό! :):):)Βρε παιδιά το κινητό της Πόπης και το FB είναι στη διάθεσή σας,μην αναπαράγετε ανακρίβειες για τη συντοπίτισσα!Στη διάθεσή σας πάντως να σας ενημερώσω για τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία #BrainGain, που προφανώς σας διαφεύγει και έχει καλυφθεί από όλα τα έγκυρα μέσα της Ελλάδας! Σας αγαπάμε πάντα και ας μας στενοχωρείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή