Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Πέλλα: Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες με λαθραία πακέτα τσιγάρα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του λαθρεμπόριου καπνικών προϊόντων αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας συνέλαβαν στην Πέλλα, τρεις γυναίκες ηλικίας 39, 47 και 57 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Την Τετάρτη το μεσημέρι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο γυναίκες (39χρονη και 47χρονη) έξω το σπίτι της 57χρονης και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από 10 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων που είχαν αγοράσει λίγο νωρίτερα από την 57χρονη.

Ακολούθως εντοπίστηκε στο σπίτι της και συνελήφθη και η 57χρονη και σε έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκαν σε χώρους της οικίας και κατασχέθηκαν: 34 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 4 κιλών και 310 γραμμαρίων και 156 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Οι παραπάνω συσκευασίες λαθραίων καπνικών προϊόντων θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
ΠΗΓΗ: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου