Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Γ. Μπουτάρης: Το Ολοκαύτωμα είναι ένα - Κάθε σφαγή, κάθε γενοκτονία, δεν μπορεί να ονομάζεται Ολοκαύτωμα - Βίντεο

Πηγή:thestival.gr
Την άποψη ότι ο όρος Ολοκαύτωμα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται στον πληθυντικό αριθμό, καθώς το Ολοκαύτωμα είναι ένα και αφορά τους ΕΒραίους που θανατώθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, κατέθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

Φώτο-ρεπορτάζ από το μπλόκo των αγροτών στην Χαλκηδόνα Σάββατο βράδυ 30/1 ξημερώματα Κυριακής

Φώτο-ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης
Φώτο-ρεπορτάζ από το μπλόκo των αγροτών στην Χαλκηδ'ονα Σάββατο βράδυ 30/1  ξημερώματα Κυριακής. Στο σημείο διανυκτέρευσαν αγρότες απο την Ελεούσα το Παρθένιο και το Βαλτοχώρι .
Κλικ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Μπάσκετ ΕΚΑΣΘ: Ανακοίνωση του Α.Σ. Πλατεία για τη διαιτησία

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στο κλειστό του Φοίνικα, στον αγώνα του ΑΣ Πλατεία κόντρα στους Ιππότες Χαριλάου, γίναμε όλοι μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας από πλευράς διαιτησίας άνευ προηγουμένου. 

Δήμος Χαλκηδόνος: Δελτίο Τύπου για την Ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων

Ως αποτέλεσμα των προσπαθειών από πλευράς της Διοίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Εορτασμός Αγίου Τρύφωνα 31/01 – 01/02/2016 στην Αγχίαλο Θεσ/νίκης


Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Κάθοδος των αγροτών στη Θεσσαλονίκη στις 27/1/16 - Βίντεο

Το επίκεντρο των αγροτικών κινητοποιήσεων μεταφέρθηκε από τα μπλόκα στη Θεσσαλονίκη, όπου αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς, μαζί με παραγωγούς λαϊκών αγορών και ανθοκόμους, έδωσαν χθες  δυναμικό «παρών». Δείτε το Βίντεο:

ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ Σαραφίδης Ν. Ιωάννης


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Α.Ο.Κ. Αγίου Αθανασίου Ομάδα Μπάσκετ: Κοπής Βασιλόπιτας για το 2016 το Σάββατο 23/1/16 και ώρα 11.00 π.μ

Πρόσκληση 
 
Ο Α.Ο.Κ. Αγίου Αθανασίου ομάδα μπάσκετ σας προσκαλεί στην καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας για το 2016 το Σάββατο 23/1/16 και ώρα 11.00 π.μ στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Αθανασίου.

Κοπής Πίτας του Κ.Σ Γέφυρας το Σάββατο 23/1/16 και ώρα 18.00

Ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Κ.Σ Γέφυρας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 23/1/16 και ώρα 18.00 στο κλειστό γήπεδο της Γέφυρας θα γίνει η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας για όλα τα τμήματα του συλλόγου μας... Καλούνται λοιπόν όλοι οι φίλοι της ομάδος να παρευρίσκονται στην όμορφη αυτή εκδήλωση της ομάδος. 

Άνοιξαν Τέμπη και Μάλγαρα, αλλά έκλεισε το Δερβένι

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες όλης της χώρας με τη Βόρεια Ελλάδα να είναι κομμένη σε πολλά κομμάτια από τα μπλόκα των αγροτών.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Στιγμιότυπα από Μπλόκο Αγροτών στην Χαλκηδονά Τετάρτη 20-01-16 στις 19:00

Καντίνα, τσίκνα, Πάολα και ο λογαριασμός στο χωριό

Κώστας ΓιαννακίδηςΤου Κώστα Γιαννακίδη - protagon.gr
Το κόστος της κρίσης έφτασε και στα χωριά. Μάλιστα εκεί που ανθεί ο τουρισμός, δεν είχαν καταλάβει και πολλά. Τώρα διαβάζουν για πρώτη φορά Μνημόνιο και είναι το τρίτο. Η χρέωση είναι αναδρομική και οι συνθήκες ακραίες…

Αποκλειστική Συνέντευξη του Προέδρου της Σερβικής Ομοσπονδίας Μίνι Μπάσκετ Rade Georgievski

Αποκλειστική Συνέντευξη του Προέδρου της Σερβικής Ομοσπονδίας Μίνι Μπάσκετ Rade Georgievski που τίμησε με την παρουσία του το διεθνές τουρνουά που έγινε στην Χαλκηδονα στις 26 έως 29 Δεκεμβρίου 2015

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινότητας Γέφυρας για την αποκομιδή των σκουπιδιών

Εδώ και μερικές ημέρες παρατηρούνται προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών καθώς και στην καθαριότητα των δημοτικών χώρων.

Ο λόγος είναι ο εξής :η προηγούμενη σύμβαση με τον εργολάβο έληξε στις 31/12/2015.

ΕΠΣ Μακεδονίας: κλήρωση αγώνων της ημιτελικής φάσης του 45ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων - Βίντεο

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται η κλήρωση αγώνων της ημιτελικής φάσης του 45ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

ΑΟ Καρδίας - Θερμαϊκός Θέρμης
Μακεδονικός - Δόξα Ρετζικίου

Μπασκετ Γ’ Εθνική: Πρωταθλήτρια χειμώνα η Γέφυρα! Tα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής φτάσαμε στα μισά της διαδρομής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τη Γέφυρα να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια χειμώνα, περνώντας και από την έδρας της Γαλάτιστας και κλείνοντας τον πρώτο γύρο με μία ήττα.

Μπάσκετ Γ΄Εθνική: Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας - Ορφέας Ν. Σκοπού 54-70

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΔΝΤ για ασφαλιστικό: Ζητήσαμε αγελάδα, μας φέρατε γάτα

Την πλάτη γυρνούν στο σχέδιο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Πολ Τόμσεν, οι οποίοι θέλουν ακόμη πιο σκληρά μέτρα, προκειμένου αυτό να αποτελέσει τη βάση για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος, τη συμμετοχή του ΔΝΤ σε αυτό και τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλκηδόνας: Συγκέντρωση Δευτέρα 18/1/16 στις 8:00 μ.μ στο Τ.Ο.Ε.Β Χαλκηδόνας

agrotes.jpgΟ Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλκηδόνας καλεί όλους τους αγρότες της Χαλκηδόνας στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 στις  8:00 μ.μ. στα γραφεία του Τ.Ο.Ε.Β Χαλκηδόνας με θέματα:

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ο 9ος νέος Πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με καταμετρημένο το 70% των ψήφων ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 51% έναντι 49% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Την ανακοίνωση έκανε επίσημα ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης και πρόσθεσε ότι έχει ενσωματωθεί μόνο το 50% των εκλογικών τμημάτων της Αττικής. Αυτό σημαίνει όπως άλλωστε συμφωνούν όλοι ότι η διαφορά θα διευρυνθεί.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Πέλλα: Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έστειλε τρεις αντιπάλους στο νοσοκομείο

Ένα πρωτοφανές και παράλληλα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε σε σημερινό αγώνα σε γήπεδο της Πέλλας σε αγώνα πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Στιγμιότυπα αναβίωση του εθίμου "Τα βρεξίματα των γαμπρων" στην Αγχίαλο: Φώτο-Βίντεο

Ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την ημέρα των Θεοφανιων η αναβίωση του εθίμου "Τα βρεξίματα των γαμπρων" στην Αγχίαλο. Την αναβίωση του εθίμου παρακολούθησε πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε την εκδήλωση..  Ακολουθουν  στιγμιότυπα  από την εκδήλωση. 
Κλικ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Αναβίωση του εθίμου "Τα βρεξίματα των γαμπρων" στη Νέα Μεσημβρία Θεσ/νίκης την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 στις 10:30 π.μ.


Αναβίωση του εθίμου "Τα βρεξίματα των γαμπρων" στην Αγχίαλος Θεσ/νίκης την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 στις 10:30 π.μ.


"Ρουσαλίες 2016" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αθύρων την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 στις 10:00 π.μ.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθύρων θα αναβιώσει το μακεδονικό έθιμο "Ρουσαλίες" στις 6 Ιανουαρίου 2016, ανήμερα των Θεοφανίων στις 10:00 το πρωί.

Το μεσημέρι θα ακολουθήσει γλέντι στην αίθουσα εκδηλώσεων της τοπικής κοινότητας των Αθύρων.

 Όσοι πιστοί προσέλθετε! Χρόνια πολλά!

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Φώτο-Ρεπορτάζ απο την Εκδήλωση του Σύλλογόυ Αναπήρων Παραπληγικών "Η Φροντίδα"

Φώτο-ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης, Ι. Ιωαννίδης
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου  η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  του Συλλόγου Αναπήρων Παραπληγικών "Η Φροντίδα" με τα μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε τα άτομα που συμμετείχαν στην γιορτινή παράσταση. Ο σύλλογος βράβευσε τα μέλη του που είχαν σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις το 2015. Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση. 
Κλικ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Τι προέβλεψε η Μπάμπα Βάνγκα, η τυφλή «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» για το 2016;

Δύσκολες στιγμές περιμένουν την Ευρώπη αν πιστέψει κανείς τα λόγια της ηλικιωμένης τυφλής μάντισσας από τη Βουλγαρία, οι οπαδοί της οποίας πιστεύουν ότι προέβλεψε με ακρίβεια την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους και το τσουνάμι του 2004, πριν από τον θάνατό της το 1996. 

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ανασκόπηση "dimoshalikdonas.blogspot.gr" 2015: Οι 10 πιο αναγνωσμένες αναρτήσεις όπως εσείς την επιλέξατε

Λίγο μετά τη δύση του έτους 2015 η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και όχι μόνο ανέτρεξε στα γεγονότα τα οποία κατέγραψε την χρονιά που πέρασε και τα παραθέτει όπως τα επιλέξατε εσείς οι αναγνώστες .

Λίγο πριν μπουν, τα όσα συνέβησαν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας - που καταγράφουμε καθημερινά - ας θυμηθούμε τα 10 πιο αναγνωσμένα περιστατικά, από τα όσα συνέβησαν την χρονιά που μας πέρασα με σειρά προτεραιότητας. Σε επόμενες αναρτήσεις θα έχουμε την ανασκόπηση των γεγονότων για κάθε μήνα όπως τα κατέγραψε η πένα και η κάμερα μας την χρονιά που μας πέρασε.