Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη του Δημάρχου Χαλκηδόνος στον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2017, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς επισκέφτηκε στο γραφείο του τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ.Δομζαρίδη Φώτιο, όπου του διατύπωσε τις καθιερωμένες εθιμοτυπικές ευχές για μια δημιουργική θητεία.


Επίσης, έθεσε επί τάπητος το ζήτημα της ασφάλειας στο Δήμο Χαλκηδόνος και την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, που βρίσκεται σε έξαρση στο Δήμο μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ.Τσουκνιδάς τόνισε την ανάγκη επίσπευσης της διαδικασίας δημιουργίας του Τμήματος Ασφαλείας στη Δ.Κ. Χαλκηδόνας, καθώς και της άμεσης στελέχωσης του Α.Τ. Κουφαλίων, του οποίου η χωρική αρμοδιότητα καλύπτει ένα μεγάλο γεωγραφικό εύρος. Αναφέρθηκαν επίσης, το ζήτημα της μεταστέγασης του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Έπειτα από μια εποικοδομητική συζήτηση, ο κ.Δομζαρίδης, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τις ευχές του, ευχήθηκε να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και υποσχέθηκε να ασχοληθεί επισταμένως με τα θέματα ασφαλείας του Δήμου Χαλκηδόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου