Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Χαλκηδόνος καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπεδών και λοιπών ακάλυπτων χώρων να προβούν άμεσα στον καθαρισμό τους

Το τμήμα καθαριότητας, ανακύκλωσης και συντήρησης πρασίνου του Δήμου Χαλκηδόνος με ανακοίνωση του καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπεδών και λοιπών ακάλυπτων χώρων να προβούν άμεσα στον καθαρισμό τους. Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση:

Σύμφωνα με το νόμο 3852/2010 «Πρόγραμμα Καλλικράτης» Άρθρο 94 παρ. 26 και σύμφωνα με τις ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις, προβλέπεται η υποχρέωση των ιδιοκτητών, νομέων και επικαρπωτών των οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, να προβαίνουν σε τακτικό καθαρισμό, καθώς και η υποχρέωση αυτεπάγγελτου καθαρισμού από τους Δήμους, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων, οπότε και επιβάλλεται πρόστιμο σε βάρος εκείνων που δεν συμμορφώνονται καθώς και η υποβολή μήνυσης για το αδίκημα του άρθρου 433 ΠΚ.

Κατόπιν τούτων, καλούνται οι ιδιοκτήτες, νομείς, και επικαρπωτές, των οικοπεδών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, να προβούν άμεσα και λόγω της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου στον καθαρισμό των χώρων αυτών.

Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου Δήμου Χαλκηδόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου