Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Δείτε γιατί συνελήφθησαν 24 άτομα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Ειδικές δράσεις στο πλαίσιο της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης Συνελήφθησαν συνολικά (24) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • (14) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 40χρονου ομογενή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, καθώς επιχείρησε να παραδώσει σε 31χρονο αλλοδαπό κρατούμενο στις εγκαταστάσεις της ανωτέρω Υπηρεσίας ενδύματα, τα οποία έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έφεραν επιμελώς κρυμμένες ποσότητες ναρκωτικών. Επίσης, στην κατοχή του 40χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία και ποσότητα άγνωστης λευκής σκόνης. 


  • (10) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου