Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

θανατηφόρο τροχαίο στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας - Δείτε την ανακοίνωση της αστυνομίας

Φώτο αρχείου
Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο είχε ένας 39χρονος άνδρας χθες το βράδυ, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 4-5-17 στις 21:20, όταν η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε ο άτυχος άνδρας και ένας 30χρονος, κινούμενη προς Μηχανιώνα, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 39χρονος, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 30χρονος, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν ο οδηγός του Ι.Χ. και η συνοδηγός.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα: »Βραδινές ώρες χθες (04-06-2017), στην Επ. Οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή, τον σοβαρό τραυματισμό 30χρονου συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού και 65χρονης επιβάτιδας του αυτοκινήτου. 

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου