Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών ο ΠΑΟ Κουφαλίων επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων πέτυχε μια σημαντική πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών, επικρατώντας του Αγροτικού Αστέρα με 4-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια εξαιρετική ημέρα και αυτό φαίνεται διότι προηγήθηκαν 3-0 με τέρματα των Αθανασιάδη (10'), Αϊβάζη (30') και Μαντζιούνη (33'), ωστόσο το ημίχρονο "έκλεισε" στο 3-1 χάρη σε γκολ του Ατζαμιδάκη στο 44'.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 83' ο Τσακίρης σημείωσε το 4-1, αλλά η ομάδα του Γιώργου Φοιρού μείωσε στο τελικό 4-3 με τους Ματζίρη (87') και Ατζαμιδάκη (90' πεν.)

Ο ΠΑΟ Κουφάλων αν κα μια κατηγορία παρακάτω δεν πτοήθηκε και κατάφερε και πήρε μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι (δια του αρχηγού Κώστα Χαριζάνη) τίμησαν τον τεχνικό των "σταχυοφόρων", Γιώργο Φοιρό για την πρόσφορα του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΟ Κουφαλίων - Αγροτικός Αστέρας 4-3 

Διαιτησία: Στραντζαλίδης (Φράγιος – Μερκενίδης)
Σκόρερ: Αθανασιάδης (10'), Αϊβάζης (30'), Μαντζιούνης (33'), Ατζαμιδάκης (44', 90' πεν.), Τσακίρης (83'), Ματζίρης (87')

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ: Κύρου, Χαραλαμπίδης (82΄ Μποχωρίδης), Αϊβάζης, Χαριζάνης, Λιόντας, Γαβανάς, Αθανασιάδης (90΄ Μαρμαρίδης), Τσακίρης, Μαντζιούνης (78΄ Κατσιπίδης), Υψηλός, Θωμαϊδης (60΄ Λαζαρίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Χατζηβασιλάκης, Ιωαννίδης, Ζουλούμης, Μήτογλου, Γεωργιάδης, Κουκουλέκης (46΄ Κεχαγιάς), Κουτούσης (73΄ Χρήστου), Αποστολίδης, Ατζαμιδάκης, Καπρέτσος (46΄ Μαντζίρης), Γανωτάκης (46΄ Χειρίτραντας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου