Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Απίστευτη καταγγελία από τον προπονητή του Ροδοχωρίου Δ.Χαλκιά.Όποιος πληρώνει 500 ευρώ την ΕΠΣ Ημαθίας μπορεί να δείρει όποιον ποδοσφαιριστή θέλει.(BINTEO)

Ρεπορτάζ: AVENA RADIO
Όποιος πληρώνει 500 ευρώ την ΕΠΣ Ημαθίας μπορεί να δείρει όποιον ποδοσφαιριστή θέλει.

Αυτό κατήγγειλε ο προπονητής του Ροδοχωρίου Δημήτρης Χαλκιάς μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας το Σάββατο απόγευμα 9/12.

Έκπληκτοι λοιπόν μείναμε ακούγοντας όσα κατήγγειλε ο προπονητής, ο οποίος δηλώνει αυτά μετά την απόφαση της ΕΠΣ Ημαθίας να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές εκτός έδρας και 500 ευρώ πρόστιμο ποινής την ομάδα της Επισκοπής Νάουσας για τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή του Ροδοχωρίου από φιλάθλους της.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει ο προπονητής, την 8η αγωνιστική στο παιχνίδι της επισκοπής Νάουσας με το ροδοχώρι στο 70ο λεπτό φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν ποδοσφαιριστή της ομάδας του ο οποίος διεκομίσθει στο νοσοκομείο,όπου οι γιατροί τοποθέτησαν κολάρο στο λαιμό του για τις επόμενες 10 ημέρες.

Ως αιτία της εισόδου των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά τον προπονητή ο διαπληκτισμός μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αμέσως μετά την ισοφάριση σε 1-1 από την ομάδα του Ροδοχωρίου

Στο σημείο Λοιπόν εκείνο ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για 20 λεπτά ενώ όπως λέει ο κανονισμός, πάντοτε σύμφωνα με τον προπονητή Θα πρεπε να διακοπεί το παιχνίδι σε βάρος της Ομάδος της Επισκοπής.

Ο διαιτητής όμως μετά 20 λεπτά διέταξε την συνέχιση του αγώνα που ως αποτέλεσμα είχε η ομάδα του να ηττηθεί,αφού όπως είπε έπαιξε με αναγκαστική αλλαγή και με την ψυχολογική πίεση ενός παρόμοιου επεισοδίου.

Το ζητούμενο όμως για τον προπονητή τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα του Ροδοχωρίου είναι κατά αυτούς η απαράδεκτη απόφαση της ΕΠΣ Ημαθίας, να επιβάλει απλά και μόνο ένα πρόστιμο 500 ευρώ και να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές μακριά από την έδρα της την ομάδα της Επισκοπής,δίνοντας Έτσι την αίσθηση και την εντύπωση ότι όποιος έχει χρήματα μπορεί με 500 ευρώ να δείρει όποιον ποδοσφαιριστή όποιας Ομάδος θέλει χωρίς καμία άλλη συνέπεια και επίπτωση.

Για το γεγονός αυτό οι παίκτες του Ροδοχωρίου εξέδωσαν ανακοίνωση που καυτηριάζει και διακωμωδεί την απόφαση της ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση παικτών ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ σχετικά με την ερώτηση που είχαμε κάνει προς την ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ για το τι επιτρέπεται με βάση τον ΚΑΠ πήραμε την απάντηση έστω αργά και έμμεσα. Τελικά με βάση τον ΚΑΠ(αυτόν που ισχύει μόνο για την Ημαθία) επιτρέπεται στους φιλάθλους να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο να ξυλοφορτώνουν τους αντιπάλους παίκτες και να τους στέλνουν στο νοσοκομείο με την προϋπόθεση να πληρώνουν στην ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 500 ευρώ Καληνύχτα ποδοσφαιρο.

Υπογραφή όλοι οι παίκτες των 500 ευρώ του ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ.

Υ.Γ.
Ερευνώνται οι φήμες ότι πολλές ομάδες ετοιμάζουν 500 αρικα για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου